Avtryckaren

Avtryckaren

"the Avtryckarblog"

...

Italia

DryckenPosted by R. Tue, September 29, 2009 15:56:40

Nu har det varit osedvanligt tyst här på bloggen, men det verkar av uppenbara anledningar inte vara så välbesökt så... Stillsamt och tomt som ett utbombat arkiv.

Har det inte hänt något sedan sist? Jo, självklart. Det händer något hela tiden, men det är egentligen ett av "problemen" eftersom det som händer gör att det knappt finns tid till annat än... att ta hand om det som händer, så att det inte händer något oförutsett... Invecklat? Nejdå, det är bara ord!

Jag har snart byggt klart min carport som stått utan mössa sedan förra hösten.. Jag har köpt en hoj (en Honda CB750 -77) efter att ha fått en alldeles outhärdlig abstinens efter årets veckolånga Danmarks-semester... Allvarligt talat vet jag inte om jag är beredd på en normalsemester nästa år...puh...! Skulle mycket hellre svinga högerbenet över sadeln o dra dit näsan pekar. Omoget...jaja..., men jag betalar min bensin själv så vad är problemet?

Mera? Jodå, jodå! Har varit ute o rest på EUs bekostnad. Mitt uppdrag var att fotografera mina reskamrater och naturligtvis resmålen i tur och ordning. Besöket varade bara fyra dagar, men dagarna gav exceptionell mersmak både för kropp och själ (nåja...iallafall för gom och själ kanske..). Parmesanost, parmaskinka av finaste modell, Lambrusco... what not... Det var helt enkelt perfekt! +24-29 grader är inte fy skam heller!

Ressällskapet bestod av en ganska brokig samling. De flesta jobbar inom "koncernen" medan en handfull andra har andra ingångsvinklar. En av de största behållningarna var att lära känna en del helt nya mäniskor, lära sig uppskatta och respektera dessa och även omvärdera synen på en del av de jag redan kände. Allt var och blev mer positivt än innan, så nu är det till att vara tillbaka i selen med ny energi och nya upplevelser.

Under resan samlade jag ihop sammanlagt 659 kort om 2,7 GB. En del är naturligtvis riktigt dåliga, men 450-500 st är klart användbara. Kul!!

En del av parmesanlagret. De är som bäst efter ca två år, men det fanns även de som var 3-4 år.

  • Comments(0)//blog.fingeravtryck.se/#post47