Avtryckaren

Avtryckaren

"the Avtryckarblog"

...

Inte mycket

AllmänningenPosted by R. Fri, September 19, 2008 16:10:13

En god vän noterade häromdagen "att inte mycket hade hänt" här på bloggen. Nej, nja... det sdtämmer så väl, så väl, men vad ÄR en blog egentligen. Är det en cyberdagbok och vad måste då egentligen uppdateras och hur ofta? Ska jag skriva allt möjligt o lite till och därutöver några anekdoter och någonting sådant? Jag vet inte och jag har egentligen inte tid att lägga ner en massa krut på en web-dagbok, men samtidigt är det roligt när jag väl kommer igång med skrivandet (ja, jag är en ordspruta!)

Detta har hänt (sedan sist):

Jag har sålt Brattsättern o tjänat pengar på det (ja, jag är nöjd, men mäklare är onödigt dyrt - blodigel!!)

Jag har köpt Svensbyäng - se "foto" på denna eminenta hemsida.

Jag har nytt jobb sedan 1 juli och trivs väldigt väl med det o har dessutom förärats (?!) med en i början obegripligt invecklad mobiltelefån. Innehåller officepaket, e-postserver, almanacka (jaså, har alla telefoner det?) o en massa annan skit. Första dagen missade jag fem telefånsamtal eftersom jag inte visste hur jag skulle kunna svara i den... Att ringa var fullständigt hopplöst o att skicka sms var fullständigt obegripligt. DEt var t.ex. en gåta om messet hade skickats överhuvudtaget o det gick liksom inte att få bekräftat om det hade skitit sig eller ej... Ja, jag var svett bara av att tänka på eländet, men nu har vi faktiskt blivit lite av vänner... Hm!

Vad mer? Ja, på hemmafronten renoveras det om än i samma hastighet som en försupen snigel. Varför dådå? Orkar inte, är ett bra och ärligt svar. Nåja, till helgen SKA bara nya golvet läggas in...! Jag ska, ska, ska!

Vad mer? Säkert en hel del, men nu ska jag ta igen mig o åka o titta till Svensbyäng. Senast jag var ner så hade en ruta gått sönder, så jag vill inte ha alltför många dylika överraskningar. We´ll see!

Adios så länge! Avslutar med en bild från Svensbyängsmiley

Blog Image

  • Comments(0)//blog.fingeravtryck.se/#post40