Avtryckaren

Avtryckaren

"the Avtryckarblog"

...

Pantad o såld

HusetPosted by R. Fri, July 04, 2008 15:45:17

Jahapp, så var det gjort (för några dagar sedan)

Har slitit som en bäver i motvind, dag efter dag, men det blev uppstädat o uppfischat, så det blev budgivning o alla blev nöjda o glada smiley Den enda som inte var helt glad var antagligen undertecknad som utan att ha fått besked därom i förtid, blevo debiterad a´30 000:- för mäklarens uppdrag... Hursom. I dagarna har jag prutat på denna summa, men likväl blir det drygt 20 kalasbyxor, men, men... Någonting ska jag kanske betala.

Är det lugnt nu då, är en rättmätig fråga. Nej, är svaret. Lugnt blir det aldrig i mina hjärnvindlingar utan det finns redan ett nytt objekt på G. Köpte det t.o.m. INNAN Brattsättern var såld. Råd? Ja, goda råd var verkligen dyra, men på något konstigt sätt tror jag inte att det "nya" gamla objektet kommer att kosta någonting mer än Brattsättern kostade från början, så det blir bra (har jag bestämt mig för)

Har dessutom startat upp en foto-sida, så gå till denna hemsidas startmeny o klicka på "foto" så landar ni där. Det nya objektet förevisas i all sin prakt (moahaha!!!) just där.

  • Comments(0)//blog.fingeravtryck.se/#post39