Avtryckaren

Avtryckaren

"the Avtryckarblog"

...

Vardag

HusetPosted by R. Mon, January 08, 2007 16:14:30

Jaha, så är man här igen efter en sällsynt välbehövlig ledighet. Var är här? Jo, på jobbet (ja, jag är så ohederlig att jag skriver några öppningsrepliker på blogen, på JOBBET. Shame on me, men det är inte o kommer inte heller att bli en vana. Nog om det.

Inser att det är segt att börja jobba efter ledighet. Jobbkänslan står i just idag i samklang med väderleken, dvs jämngrått, men... sett i ett globalt perspektiv så har jag det fantastiskt bra med ett intressant o fritt, hyfsat betalt jobb utan hemläxor, men ur mitt privatfilosoferande perspektiv så är det just... tungt. Visst, jag skulle inte vilja vara varken uteliggare i Hamburg eller satt på svältkost bestående av smutsvatten i Sudan eller ens vara en vilsegången säl på Nordpolen, men ändå... Håhå... det blir bättre när jag kommer hem smiley

Avslutningsvis plockar jag in en bild av helgens förlustelser med huset. Har börjat pyssla med fasaden, men det är inte så mycket som hänt rent faktiskt. Taket är visserligen klart, ställningen är rest o förberedelser för att byta både fönster o fasad är på gång. För säkerhets skull har min arbetsledande dotter infunnit sig också. Det går kanske inte så mycket fortare, men hon har ett annat perspektiv på bräderna än mig, så det blir åtminstone intressantare dessutom är det hennes rum som är prio ett så.. hon får vara chef...ibland!

Blog Image

  • Comments(1)//blog.fingeravtryck.se/#post2