Avtryckaren

Avtryckaren

"the Avtryckarblog"

...

Jäjäjä...!

KreativitetenPosted by R. Fri, January 29, 2010 12:37:56

Jäpp, nu börjar det röra på sig angående livets väsentligheter - Caféracers!

Tanken är inte fixad, inga beställningar från dear ol' Carpy har gjorts, men det kommer. Känner i vart fall en viss förväntan inför kommande vår!

Steve "Carpy" Carpenter! What would life be without your weird, wonderful, great ideas! smiley

  • Comments(0)//blog.fingeravtryck.se/#post54

Nöje

KreativitetenPosted by R. Thu, October 15, 2009 09:29:18

Ja se där....!!!

Det HÄR är roliga saker smiley

Efter semestern drog jag iväg ett sms till min yngre broder om mina tankar (som malt länge i kvarnen ovanför axlarna) om att köpa en CB 750, bygga om den till caféracer och bara...trivs...! Snacka om att jag blev förvånad när han sugit på samma karamell ändå längre!!

Sagt o gjort så köpte jag en -77:a som passande nog stod o sov i grannbyn (höger). Bilden till vänster är en photoshop-kreation som visar EN variant på hur den skulle kunna te sig framöver.

Härligt med planer smiley

  • Comments(3)//blog.fingeravtryck.se/#post52

Ljuset

KreativitetenPosted by R. Fri, October 10, 2008 14:34:33

Blog ImageDet var som om det gyllene ljuset för ett ögonblick bestämt sig för att landa just utanför min gårdsplan. Bara sådär, en vanlig onsdageftermiddag i oktober..

Ed 2008-10-08

  • Comments(4)//blog.fingeravtryck.se/#post46

Tyst dimma

KreativitetenPosted by R. Fri, February 29, 2008 15:34:50

Blog ImageEn bild som bara stod där och väntade på mig. Jag hade säkert åkt fyra mil runt i landskapet o bara tänkt "Det skulle jag fota, det skulle jag fota", men aldrig stannat förrän här. Där stod jag o dimman rullade sakta bort.

Rottnadalen 27/2-08

  • Comments(2)//blog.fingeravtryck.se/#post33

Vintertjärn

KreativitetenPosted by R. Fri, November 30, 2007 14:02:24

Satt här nere i dalgången o glodde på datorn, betraktade den regnblanka parkeringsasfalten i ögonvrån och tänkte att det blir tydligen inte ljusare än såhär idag. Nåja, det är ju så som november ska vara...eller? Bestämde mig istället för att utforska sakernas tillstånd ute i terränglådan istället för genom kontorsfönstrets skyddande gladbubbla. Sagt o gjort: In i bilen o västerut! Hann köra 20 kilometer, svängde av allfartsvägen o körde en knapp kilometer på grusvägen. En väg som känns som en enda lång, krokig uppförsbacke. Vad fann jag där måntro? Jo, det här smiley

Här är det således vinter!

Blog Image

  • Comments(0)//blog.fingeravtryck.se/#post26